Vi søker etter to nye medarbeidere!

Vi har mange spennende prosjekter og vi ser etter flere dyktige Metropolitter som kan med være på å løfte og videreutvikle Metropolis!

 

Teknolog, Strateg og BIM-er

Deg?

Er du en som brenner for teknologi, bygg og konstruksjon? En som vet hvordan IT- verktøyene brukes, som er visjonær og tenker utenfor boksen for å skape noe nytt? En strateg som kan være med å se inn i glasskula for hva teknologien kan bidra med i fremtiden? Er du en som har forståelse og erfaring fra sytemoppbygging og som kan utfylle vår systemansvarlig? 

 

Kvalifikasjoner:

Kanskje er du interiørarkitekt, arkitekt eller BIM-tekniker. Du er helt sikkert en som har flere enn 5 års erfaring fra arbeid med større prosjekter, har passion for teknologi og BIM-verktøy, er nysgjerrig på AI og hvordan det kan styrke arkitektfaget, samt at du er en nøyaktig systemgeek.

 

Arbeidshverdagen:

Du vil samarbeide tett med vårt designteam og kunder, for å sikre at prosjektene blir gjennomført effektivt og i samsvar med de nødvendige kravene. Vi søker etter en med grundig og bred kunnskap og erfaring innen BIM-programvare, hovedsakelig ArchiCad. Du må ha evnen til å jobbe nøyaktig og effektivt i et tverrfaglig team og være strukturert og effektiv. Du vil bistå og utvikle kvalitetssikringen av våre prosjekter og tegningsrutiner. Strategi, utvikling, faglig rådgivning og opplæring internt vil være endel av arbeidsoppgavene. 

Søk ved å fylle ut vårt søknadsskjema

Frist for søknader: 20.oktober 2023 

 

Interiørarkitekt/arkitekt:

Deg?

Er du en som brenner for å designe omgivelsene våre? En formgiver som ikke gir seg før den unike løsningen er funnet. En konseptuell interiørarkitekt/ arkitekt som har minimum 5 års prosjektledererfaring på store eller middels store prosjekter. En som liker å jobbe selvstendig og i team, i tillegg til å bidrar til at teamet lykkes.  

 

Kvalifikasjoner:

Kanskje er du interiørarkitekt eller arkitekt. Du har helt sikkert minimum en bachelor og flere enn 5- års erfaring fra arbeid med større prosjekter og har en passion for arkitektur, interiørarkitektur og design. Du er en god kommunikator både skriftlig, muntlig og visuelt. Du nysgjerrig, har integritet og en som formgir morgendagens løsninger. 

 

Arbeidshverdagen:

Du vil jobbe i team tett opp mot kunder, fra prosjektets begynnelse til slutt. Du vil bidra med salg og mersalg i prosjektene. Vi har et høyt tempo og sjonglerer flere prosjekter parallelt. Du må ville begeistre og yte det lille ekstra i et hvert prosjekt!

 

 

Hva kan Metropolis tilby: 

Spennende prosjekter med stor bredde, et kreativt fagmiljø med engasjerte kolleger, store utviklingsmuligheter, lyse og lekre lokaler, gode betingelser.

Søk ved å fylle ut vårt søknadsskjema

 

Frist for søknader: 20.oktober 2023

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring