Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring
Næringsbygg

Akershus Eiendom

Fakta

  • Type lokaler: Næringsbygg
  • Adresse: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo
  • Areal: ca. 660 m2
  • Oppdragsgiver: Akershus Eiendom
  • Fotograf: Cathrine Holst / Metropolis

Identitetsbygging i eksisterende lokaler

Når Akershus eiendom skal beskrive seg selv sier de: “Vi er landets ledende megler av næringseiendom og har bransjens beste meglerhjerner. Vi leverer tjenester innen transaksjoner, utleie, leietakerrådgivning, analyse og verdivurdering av næringseiendom”. Etter 10 år i samme lokaler opplevde ikke kunder eller ansatte at lokalenes visuelle fremtoning understøttet en svært fremoverlent og profesjonell bedrift. Akershus Eiendom ønsket en identitetsbygging og historiefortelling med klare visuelle grep i kundearealene. I arbeidslokalene og kantinen ble det også gjort restrukturering av hvordan lokalene ble brukt i tillegg til en grundig ”Rusken-aksjon”.

Hilde Bang fra Akershus Eiendom sier følgende om deres nye lokaler: “Etter oppgradering av våre lokaler føler jeg at når man nå kommer inn i resepsjonen spiller de nye fargene og materialvalg på lag. Vi har fått lokaler som nå gir et rent uttrykk med en” maskulin touch”, hvor ansatte og kunder føler seg velkomne. Nye spennende løsninger som blant annet foliering og oppbevaringsløsning skaper sammenheng og et rolig visuelt utrykk vi trives med”.

I Metropolis vet vi at et flott interiør ikke kan erstatte dyktige ansatte, men det kan understøtte bedriftens profil, tydeliggjøre merkevaren og gjøre ansatte stolte av arbeidsplassen sin.