Bolig / hytte

Proffen

Fakta

  • Type lokaler: Leiligheter, townhouse og rekkehus
  • Adresse: Sundland, Drammen
  • Areal: 30.000 m2
  • Oppdragsgiver: Bane NOR Eiendom

Vi har utviklet (sammen med LOF Arkitekter) 3 konsepter som kunden kan velge fra:

1.     Arkitektens Valg

Med dette konseptet ønsket vi å skape en krisp, stram og moderne stilart med en sterk hvit base, og innslag av kontrastfarger i orange, sjøblått og sort. Sammen skapes et interiør med rene linjer og arkitektoniske detaljer. Designmøbler, varme tregulv, stramt, hvitt kjøkken og sømløs arkitektur.

Minimalistisk, men lekent – dette er den perfekte stilen for estetikeren.

2.     Nordisk Bris

En luftig og lett palett som gir assosiasjoner til vinterens dagslys, de lyse fargene og det skarpe lyset. Det er skandinaviske møbler og materialer, natur, lin, skinn og en dus, tidløs palett som er temaet. Et klassisk og deilig hjem der man vil finne roen.

Arkitekturen skal ha en palett som står til stedets karakter –  naturnært og ekte. 

3.     Drammen Mekaniske

Her er vi inspirert av industrien, en reise tilbake i tiden da Drammen var en industriby. Jernbanen, Drammens Jernbanestøperi. Det er noe maskulint over stemningen med et mer definert kjøkken, svarte linjer og litt råskap over materialiteten. En gjennomført stil med betong -og mørkmalte vegger, svart matte eike fronter og grove tekstiler som møter én- stavs eikeparkett og lekker belysning. Sammen skapes et røft, helhetlig og industrielt inntrykk, men samtidig lunt og innbydende.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring