Møbeldesign

Choices

Choices + Ragnars

Metropolis fikk en forespørsel av Ragnars om å utvikle et møbel til arbeidsplassen. Med utgangspunkt i vår lange erfaring med beskrivelse av arbeidsplasser gjorde vi en analyse av markedet og så at det var et hull i forhold til valgmuligheter av oppbevaring. Vi ser en tendens til at det aktivitetsstyrte kontoret har et mindre behov for oppbevaring, og ønsket å utvikle en skapserie som ivaretar det markedet. Enkle og funksjonelle skap med et sterkt uttrykk. 

Choices består av to modulformer som kan kombineres på flere måter, hvilket gir en variasjon i uttrykk og utforming. Det oppstår positive og negative former når man leker seg med modulene. Det er enkelt bygge på med nye moduler og utvide oppbevaringsmulighetene ved behov. Understellene er diskret utformet for å ikke ta oppmerksomhet, velg mellom sokkel eller slanke metallben. Choices kan plasseres langs en vegg eller som en romdeler, og med sine mange valg og variasjoner i uttrykk kan oppbevaringen bli en skikkelig eye-catcher.

Skapfrontene er viet ekstra oppmerksomhet, og vi har jobbet mye med materialkombinasjoner og uttrykk. Inspirasjonen har vi hentet fra blant annet arkitektur og mote, der vi leker oss med mønster, og byggematerialer som betong, treverk og metall. Velg mellom fronter i metallaminat, fiberbetong, beiset kryssfinér og laminat med mønster. Lag din egen collage – ditt eget uttrykk. The choice is yours!

Ønsker du ditt eget Choices-system? Ragnars forhandles av bl.a. Rom for Flere, Kontorrama og ExpoNova.

Fotograf:Erik Rödstam

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring