Næringsbygg

Berggård Amundsen

Fakta

  • Type lokaler: Næringsbygg
  • Adresse: Håndverksveien 25, 1405 Langhus
  • Areal: 12.000 m²
  • Oppdragsgiver: Berggård Amundsen & Co AS
  • Fotograf: Studio Dreyer Hensley

Velkommen hjem til oss

Berggård Amundsen  er et norskt og familieeid selskap, og det er med på å gjøre dem litt annerledes enn mange andre i bransjen. Det har påvirket deres forretningsverdier og kjerneverdier, og inspirerer til å tenke langsiktig. Med utgangspunkt i nøkkelordene; norsk, familieid, teknologi, innovasjon har Metropolis utviklet et konsept, med sterke bånd til det nordiske og dens natur, med innslag av teknologi. Det skal være lyst og rent, med ekte og bestandige materialer. Ønsket var å «invitere hjem». 

Når du går inn dørene hos Berggård Amundsen møtes du av et teknisk og lunt inngangsparti. Historien fortelles gjennom en lysinstallasjon på en finérkledd vegg bestående av tusenvis av små lysdioder. Uttrykket og funksjonen har vi utviklet i samarbeid med Void, et firma som opererer i krysningspunktet mellom design, arkitektur, kunst og teknologi. Resultatet har blitt en iøynefallende og interaktiv lysende vegg som hele tiden er i forandring. Berggård Amundsen har selv fått tilgang til å programmere veggen og diodene, og kan ønske kunder velkommen på veggen. En fiffig detalj som får en til å føle seg ekstra velkommen!

I møteromssenteret har hvert av møterommene sin egen identitet. Her har vi tatt i bruk ulike produkter og elementer av det Berggård Amundsen har i sitt sortiment og leverer hver dag. Produktene er fremhevet ved å lage et lite «kunstverk» der de er satt sammen i et mønster, system eller belyst på en måte som gjør at de i tillegg til å ha en dekorativ effekt, også forteller en historie eller fremhever produktet i seg selv. Beveger du deg opp trappen til andre etasje kommer du først til Torget. Dette er etasjens sosiale sone som også inneholder et stort bord for arbeid alene eller for samhandling. Multirom og soner langs gangsonen skiller trafikken og det visuelle støyet fra arbeidsområdene.Her finner vi rom og soner av ulik størrelse og karakter, variert møblering og mangfoldig bruk av farger og tapeter, skaper rom med ulik atmosfære og innbyr til varierte arbeidsformer. Ingen krok er kjedelig!

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring