Næringsbygg

Evolve

Fakta

  • Type lokaler: Næringsbygg, rehabilitering
  • Adresse: Lensmannslia 4, Asker
  • Areal: 1. 250 m2
  • Oppdragsgiver: KLP Eiendom
  • Fotograf: Cathrine Holst / Metropolis

Place to Work. Place to Grow.

På oppdrag fra KLP Eiendom har Metropolis utformet de nye lokalene til Evolve Business Space i Lensmannslia 4, Asker. Evolve er en av Norges største aktører innen kontorfellesskap. De tilbyr fleksible arealer for små og store virksomheter der man kan utveksle inspirasjon og erfaringer på tvers av bransje, type virksomhet og kompetanse.

Dette var det første prosjektet Metropolis hadde med Evolve, som fra før hadde 17 sentre i Oslo og omegn. Senere har vi gjort flere prosjekter sammen, og har et løpende samarbeid. Sammen kom vi frem til å fornye og videreutvikle interiørkonseptet til Evolve, slik at de kan skille seg enda mer ut i det stadig voksende markedet av kontorfellesskap.

Lokalene ligger på bakkeplan og deler av arealene er relativt mørke. I disse områdene plasserte vi felleskjøkken, sosial sone samt møterom, og vi ønsket å skape en lun og hyggelig stemning. Arealene ble rammet inn med mørk himling, mønstret Bolon-gulv og dypere fargetoner i rødt og «nude». Møblering og belysning følger de ulike rommenes fargenyanser, og sammen skapes en særegen helhet og harmoni. Ikke et rom er likt! Ved sofagruppen og det store drop-in-bordet åpnet vi opp himlingen og farget den og all teknikk mørk. Dette for å bryte rommet, og for å fremheve den gode takhøyden og de store vindusflatene.

Gjennomgående i lokalet er en aktiv og utstrakt bruk av varme farger og nyanser, og de ulike rommene har en egen identitet. Brukerne får også en opplevelse når de beveger seg gjennom lokalene, der de opplever fargeskiftene, de ulike sonene og stemningsskiftene. I arbeidsarealene er himlingen og teppet lyst og belysningen er tilpasset. Det er en variasjon av åpne arbeidsplasser, stillerom, samt mindre og større teamkontor. Planløsningen er tegnet fleksibel, på den måten at det enkelt kan etableres nye rom, dersom dette blir etterspurt av kunder.

 

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring