Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring
Næringsbygg

Global Connect

Fakta

  • Type lokaler: Næringsbygg
  • Adresse: Snarøyveien 36
  • Areal:
  • Oppdragsgiver: Global Connect
  • Fotograf: Ragnar Hartvig

Å forbinde mennesker og teknologi

I 2019 offentliggjorde det norske fiber- og datasenter leverandøren Broadnet at de skifter navn og slo seg sammen med det dansk/tyske selskapet GlobalConnect. Nye GlobalConnect peker ut en ny kurs, og navnet gjenspeiler at selskapet nettopp forbinder mennesker og teknologi i en global verden. 

Nesten ett år tidligere startet Metropolis sitt samarbeid med daværende Broadnet. De hadde signert en ny leieavtale i Snarøyveien 36 på Fornebu med lokaler som åpnet for helt nye muligheter; større tverrfaglig synlighet og samarbeid, tilrettelagt for høy grad prosjektutvikling og kreative arbeidsprosesser og ikke minst et stort torg for alle som hjertet i lokalet. En unik arena for uformell samhandling.

Metropolis var så heldige å få være tidlig involvert i re-branding prosessen. For oss er det viktig at de nye lokalene nettopp underbygger og gir en opplevelse av en sterk identitet både for kunder og ansatte og bidrar aktivt i endringsprosessen. I tett samarbeid med de ansvarlige hos GlobalConnect arbeidet vi derfor med et visuelt uttrykk i lokalene for å underbygge nye verdier, visjoner og mål.

De tekniske og digitale ambisjonene er tydelig tilstede i de nye lokalene. En pulserende vegg med logo og grafiske elementer er det første som møter alle; synlig allerede nede i resepsjonen. Det eksterne møtesenteret og det store torget fremstår som varierte, røffe og «bold», i tydelig kontrast til de lyse og åpne arbeidsarealene. Resultatet har blitt en tydelig sammenheng og gjenkjennelse mellom den digital profilering og lokalene. Og skaper en stolthet hos de ansatte!