Næringsbygg

Gresvig

Fakta

  • Type lokaler: Næringsbygg, rehabilitering
  • Adresse: Østensjøveien 27, Oslo
  • Areal: 2080m2
  • Oppdragsgiver: Gresvig
  • Fotograf: Ragnar Hartvig

Ut i skogen for en real restart!

Hos Gresvig har vi tatt naturen helt inn og satt sports og -friluftslivarene i en naturlig sammenheng.
WOW er følelsen vi vil at folk skal få når de kommer til de nye lokalene våre! -Slik lød oppdraget når Gresvig bestemte seg for å flytte på rekordtid og samtidig legge opp ny strategi for selskapet. Vi vil ha en restart for hele selskapet; ikke bare flytte.

Når Metropolis presenterte konseptet hvor vi plasserer Gresvig i naturen og ikke i historien; var overraskelsen stor, men de tok fort avgjørelsen om at det var akkurat det de trengte. Etter mange år i anonyme lokaler med mange etasjer, adgangssperrer og mange små minikjøkken falt valget på én hel etasje i Østensjøveien 27. Her ligger forholdene bedre til rette for samhandling og vi har etablert én raus sosial adkomstsone; skogen. Skogen er stedet vi møtes, ser hverandre og viser hvem vi er. Her er de nyeste varene stilt ut for besøkende og ansatte, her er det statusmøter hver fredag og ikke minst her treffes alle i en uformell setting over kaffemaskinen.

Det har vært en fryd å jobbe med Gresvig gjengen. Vi ønsker lykke til i Østensjøveien hvor de setter sitt preg også på fellesarealene og er med på å gi friskt pust til dette åpne særegne bygget som Metropolis har jobbet med fra før første spadetak.

 

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring