Næringsbygg

ICE

Fakta

  • Type lokaler: Næringsbygg, nybygg
  • Adresse: Nydalsveien 18
  • Areal:
  • Oppdragsgiver: ICE
  • Fotograf: Anne Bråtveit

ICE

ice skal endre tele-Norge ved å være annerledes - ved å være det mest kundefokuserte selskapet i bransjen. For å klare dette, må de utfordre seg selv og måten de arbeider på. Og ice lever opp til forventingene! De er endringsvillige, modige og går 100% inn for sin visjon og sine mål.

Som den utvalgte samarbeidspartneren på interiørløsninger for en aktivitetsstyrt arbeidsplass, har Metropolis fått være dypt involvert i sentrale deler av denne reisen. Ny logo, nytt uttrykk og en omfattende organisatorisk endringsprosess, er utviklet i parallell med interiørprosjekteringen av nytt kontor. Det har vært utfordrende, men vi har opplevd tillitt til våre idéer og løsninger. 

ice har beveget seg fra å være et teknologiselskap til å sette kunden - og sine ansatte – i fokus. Du er en av oss! «Community»- tanken inspirerte oss tidlig til ”bølgen”, som en gjennomgående identitetsbærer. Bølgen favner alle og trekker deg inn til ice. Teknologien er fortsatt godt synlig i alle rom og løsninger, men atmosfæren er varm og inkluderende. I 5. etasje møtes du av en sensorstyrt, identitetsvegg i messing-mesh utviklet i samarbeid med Void. Lyset følger dine bevegelser. Forbi vert/vertinnen ledes du innover til «Torget». Kun her er det kaffe, vann og ice-cubes. Her starter dagen med kollegaer og her velges arbeidsplass ved hjelp av Flowscape som blant annet angir ledige arbeids- og møteplasser. Her er garderoben og individuelle skap i umiddelbar nærhet. Her gjennomføres allmøter og happenings.

Alle møte- og multirom er oppkalt etter ice’s viktigste kunder; har unik farge og belysning, og en kort karakteristikk av kunden. For eksempel en typisk Hansen, på skjermen når du tar rommet i bruk.

I 4. etasje - med betegnelsen «Motorrommet» - ligger utviklingslabben, driftssentralen og ulike arbeidssoner, men ikke minst en unik kreativ sone – plassen for de nye, store idéene! Vegger med whiteboard-folie, åpne møtebord og en interntrapp formet som et naturlig amfi.

6. etasje utgjør en mesanin med roligere soner, blant annet et mobilfritt bibliotek/lesesal for konsentrasjon. I denne etasjen ligger også «Innsikten», et rom for annerledes møter. Konsept og utforming av dette rommet har de ansatte selv hatt ansvaret for gjennom et eget delprosjekt. Rommet er åpent for møtebooking hver formiddag, men resten av dagen inngår det som en del av tilbudte/alternative arbeidsplasser.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring