Næringsbygg

JDE Coffee

Valle er et nytt og fremtidsrettet kontorområde som utvikles og bygges av NCC. Prosjektet består av 60.000kvm nybygg med fokus på bærekraft, miljø og arkitektur. Ett av disse byggene - Valle Wood - opptrer som et naturlig midtpunkt. Varmt treverk, stor takhøyde. Innbydende arkitektur. Det er mange ord som kan beskrive Valle Wood, men det var ingen tvil om at JDE professionals måtte inn i Norges råeste kontorbygg i massivtre.

I over 260 år har JDE vært en av verdens ledende rene kaffeselskap. Og har under slagordet “A coffe for every cup” levert kaffe med en dyp kunnskap og sterk lidenskap som reflekteres i hver eneste kaffekopp fra b.la. Friele, Norwegian roast, Krone, LO’R mm.

Vi har laget et konsept inspirert av kaffe, kaffereisen, planten, bønnene og utseende til kaffe. Med sterke bånd til merkevaren JDE har vi laget et design med stikkordet “Scandinavian cool”. Et fokus på varme, myke materialer og organiske former har skapt et kontorlokale og showroom i toppetasjen av Valle Wood som de fleste bare kan drømme om.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring