Næringsbygg

Malling & Co

Fakta

  • Type lokaler: Kontorlokaler
  • Adresse: Dronning Mauds gate 15
  • Areal: 2800 m2
  • Oppdragsgiver: Eiendomshuset Malling & Co
  • Fotograf: Cathrine Holst

Vi treffes på Torget

Da Malling skulle flytte til Dronning Mauds gate15 fikk Metropolis i tillegg til å kvalitetssikre planløsning, i oppdrag å utarbeide konseptet, belysning, farger og materialer. Dette endte med store endringer, som tydeligere soner, for eksterne og interne, samhandlingssoner og et raust torg som er «hjertet» i Mallings lokaler. Metropolis har fulgt opp med prosjektering og arbeidene på byggeplassen, og som prikken over i’en har vi også stylet lokalene. For Malling & Co var det å skape et konsept og en helhetlig plan helt avgjørende for å få et godt og fullendt prosjekt. Hos Malling & Co, ønsket vi å formidle en hjemlig, hyggelig og nær stemning. De ansatte, fra driftspersonell til meglere i tillegg til alle besøkende skal få en følelse av å komme ”hjem til ” Eiendomshuset Malling. 

I fellesskap kom vi frem til noen få veloverveide ledetråder som har fulgt oss gjennom hele prosessen. 

Skape opplevelse i alle ledd: Alle, kunder og ansatt skal bli ledet gjennom de ulike sonene, få en opplevelse, en stemning, ha noe å feste blikket på som er unikt for sonen. Vi skal spille på alle sansene.

It´s all in the details: Eller the devil´s in the details. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Det være seg møtet mellom to materialer, overganger mellom veggelementer og foliering, eller detaljer som gir rommene ulike særpreg. Dette forteller en historie om dedikasjon, kvalitetsbevissthet og oppmerksomhet i alle ledd av bedriften. 

Ingen hvite vegger: Hos Malling er det ikke en eneste hvit vegg! Farger er brukt for for å oppnå ulike stemninger og opplevelser av rom. 

Velkommen hjem! Hos Malling & Co er torget selve “hjertet” i prosjektet. Fra du kommer til du går skal du føle deg velkommen og inkludert, på en uformell måte. Skiltingen, logoen i gulvet, er med på å understreke både eksklusivitet og en uformell atmosfære. Torget er delt opp i ulike soner for å skape dynamikk. Det er sofistikerte sittegrupper, tilbakelente sofaer og et enormt langbord i robust treverk i tillegg til kaffebar og kjøkken. Vi har valgt farger, tekstiler, tapet, ulike materialer og møbler som man ikke umiddelbart assosierer med kontorlokaler. Et eksempel er palmetapeten på kjøkkenet og bruk av velur, ull, messing, marmor, røkt- og beiset treverk. Sammen med møblenes myke, avrundede former dannes en vakker balanse mellom eleganse og lunhet, en hjemlig atmosfære. Videre innover i lokalet finner man møtesenteret. Hver av møterommene er utformet som en egen stue, med sin egen identitet og særpreg.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring