Næringsbygg

Mustad

Fakta

  • Type lokaler: Næringsbygg, fellesarealer
  • Adresse: Lilleakerveien 2A
  • Areal: 1770 m²
  • Oppdragsgiver: Mustad Eiendom AS
  • Fotograf: Ragnar Hartvig

En del av nye Lilleakerbyen

Mustad har vært en del av Lilleaker siden 1875, tidligere har Lilleaker vært et område for industri med kjemisk produksjon, papir, sprengstoff spiker og margarin. På slutten av forrige årtusen og i begynnelsen av dette, ble området utbygd med næringsbygg og kjøpesenter. Når Lilleakerområdet skulle transformeres og gjenoppstå som en bydel ønsket Mustad å starte transformasjonen med en del av de eksisterende næringsbyggene. Mer arealeffektive løsninger der fellesfunksjoner som møterom og kantiner samles for flere bygg, tydeliggjøring av innganger, co-working og wayfinding er en del av denne satsingen. Metropolis har bidratt med utformingen av flere inngangspartier, kontorlokaler og kantiner.

Det er god miljøsatsing å sambruke fellesarealer og ha stordriftsfordeler med at flere har tilgang til disse. I tillegg opplever leietakerne at de får et mer fullverdig tilbud, større fleksibilitet og kan redusere sine eksklusive leiearealer. De mørke arealene er utnyttet til møterom og de lyse arealene ut mot fasaden bidrar til å åpne opp etasjen med spiseri tilrettelagt for flere funksjoner. Her kan det arrangeres fest, kundearrangementer, frokost, lunsj og middag. Her skal alle føle seg inkludert og velkomne med innbydende cafe med egen barista, som byr på deilig kaffe og ferske bakervarer. I tillegg til helt nytt kjøkken med varelevering etc. er 1. etg innredet med ulike soner med peis, myke omsluttende møbler, arbeidssoner, lounger og mer effektive møbeloppsett.

Et felles stort møteromssenter tilbyr møterom- og soner til ulike møteformer. Materialer, møbler, belysning og farger er nøye satt sammen for å fremheve en atmosfære med inspirasjon fra tidligere tiders industri og til nåtidens ønsker og krav til et detaljert og innbydende interiør.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring