Næringsbygg

Sommerrogata 13-15

Fakta

  • Type lokaler: Næringslokaler
  • Adresse: Sommerrogata 13-15, Oslo
  • Areal: ca. 2000m2
  • Oppdragsgiver: Fortin AS

Røffe detaljer møter moderne finesser

Fortin AS eier den flotte Frognergården i Sommerrogata 13-15, som idag huser flere leietakere og en flott, felles kantine. Vi bistår Fortin AS med å tegne prospektplaner og kundetilpassede planer for utleieareal, og har designet løsninger for oppgradert kantine og inngangsparti, samt nytt hovedkontor til Geelmuyden Kiese.

I forbindelse med oppussing av inngangsparti og kantine, ønsket vi å bringe tilbake samme ærverdighet som den utvendige arkitekturen. Bygget er en klassisk Frognergård fra århundreskiftet, og vi ønsket å trekke inn tidløse kvalitetsmaterialer som var typiske for arkitekturen, samt gi et uttrykk som gjenspeiler kvalitet. Dette manifesterer seg i klassisk fiskebeinsparkett og hvit marmorterrazzo, men også i en rekke spesialdesignede elementer: en fondvegg av massive eikeklosser, “chesterfield”-inspirert sofa, bord i beiset eik og betong og en vegg i sotet glass. 

For Geelmuyden Kiese var det viktig å få et representativt kundeareal der også hele bedriften kunne samles. Bred eikeparkett, sort stål og eksponert tegl gir både et røft og lunt preg, og gir samme uttrykk av tidløshet og kvalitet som i kantinen.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring