Næringsbygg

Sørkedalsveien 8

Fakta

  • Type lokaler: Næringsbygg fellesarealer
  • Adresse: Sørkedalsveien 8
  • Areal:
  • Oppdragsgiver: Malling
  • Fotograf: Charlotte Sundblad

gjenbruk og bærekraft i fokus

Nytt liv til resepsjonen og kantinen i Sørkedalsveien 8 med et bærekraftig fokus!

Vi er stolte av å presentere vårt nylig fullførte prosjekt S8 – resepsjonsområdet ble lite brukt, men hadde mye potensial. Den er nå blitt omgjort til et lunt loungeområde med varierte og hyggelige sitteplasser. Og når kvelden faller på, skaper peisen den perfekte stemningen for en koselig fredagsbar med en runde Shuffle med gode kollegaer.

Vi ønsket å gjenbruke så stor del av både løs og fastinnredning som mulig, derfor valgte vi å beholde både resepsjonsdisken og kafédisken, men dele den opp og kle diskene i nye materialer. Nesten alt av løs møblering er behold, men enten fått ny plassering eller en oppgradering i form av et strøk maling eller en ny bordplate der det eksiterende var for slitt. 

Kantinen har også fått tilført ny belysning og enkelte nye elementer, men på samme måte som i resepsjonen, er løs møblering behold og noe inventar fått ny plassering internt på huset. 

Et prosjekt som viser at man kan komme langt med det man har, uten det største budsjettet, og samtidig tenke miljøvennlig. 
Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring