Næringsbygg

Wergelandsveien

Fakta

  • Type lokaler: Næring
  • Adresse: Wergelandsveien 3, Oslo
  • Areal: 850m2
  • Oppdragsgiver: KLP
  • Fotograf: Cathrine Holst / Metropolis

Co-working i inspirerende omgivelser

Da KLP kom til oss med ønske om bistand til et nytt kontorprosjekt så var det med en idé om å prøve noe som var nytt for dem. Dette lokalet kunne passe perfekt til et coworking space eller kontorfellesskap, noe KLP tidligere ikke har hatt i sin portefølje. Med tanken om en ny funksjon var også veien kort til tanken om en ny look i forhold til et «standard» kontor. Lokalene hadde noen flotte kvaliteter i bunn som vi ønsket å ta vare på, blant annnet overflater i ulik naturstein både på vegg og gulv. 

Vårt mål har vært at lokalene skal oppfattes moderne og at de skal passe for ulike typer mennesker, derfor har vi jobbet med ulike elementer og farger for å skape ulike soner og noen spenningsmomenter. Sort metallhimling skaper en tøff kontrast mot hvit marmor, og et himlingselement i beiset furu gir lunhet til sort marmor og granitt. Møterom har fått en dyp blå farge som signaliserer ro, konsentrasjon og stabilitet. Den indre kaffebaren har fått lyse terracottafarger for å skape varme omgivelser å innta kaffen i. Arbeidsarealene har blitt fargesatt i lyse toner, og fremstår som nøytrale slik at hvert firma kan sette sitt preg på sitt egen kontor. Som en liten kontrast til de nøytrale arbeidsarealene har bordene fått en herlig bordeauxfarge som spiller på lag med den øvrige fargepaletten. 

Vi har hatt et tett samarbeid med både KLP og Hande som var utførende entreprenør, noe som har bidratt til et veldig smidig prosjekt med et flott resultat! Med sin geniale beliggenhet rett ved siden av Slottsparken burde det ikke gå lang tid før Wergelandsveien 3 blir et blomstrende arbeidsfellesskap. 

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring