Restaurant / Hotell

Stord Hotell

Fakta

  • Type lokaler: Hotell, rehabilitering
  • Adresse: Kjøtteinsvegen 67, 5411 Stord
  • Areal:
  • Oppdragsgiver: Stord Hotell AS
  • Fotograf: Rene Bjerregaard

En ny reise for Stord Hotell

Et familieeid hotell med opprinnelse fra 1960 årene, som har vært under konstant endring for å tilpasse seg endrede behov og vekst. I 2019 skulle fellesområdene i 1.etg fornyes for å få bedre løsning og kapasitet på restaurant og lobby arealene. 

Interiørkonseptet er hentet fra gründerens liv som har vært preget av reiser til bla. Sør-Amerika. I restauranten er det en kjøligere materialpalett som representerer det skandinaviske. Blå og grønntoner, skarpe kontraster, variasjon i belysnings armaturer og pendler, store fotos på vegger i kombinasjon med tekstiler med forskjellig struktur og fargeinnslag. I lobby og bar er det det hentet inspirasjonen til fargene og materialvalgene fra Sør-Amerika. Det er slangemønster, heftige orange-røde toner, flisemønster, speil i tak, runde former og varm belysning satt sammen på en måte som gjør interiørene både stramme og rause. Forskjellige gulvfliser er valgt for å forsterke særegenheten mellom sonene. 

Dette er interiører som gjør at man føler seg invitert inn i et varmt, inkluderende og hyggelig atmosføre. Et helhetlig interiørkonseptet som gjør at den nye reisen for Hotell Stord er igang.

Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring