Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring
Transformasjon / Rehablitering

Losby Gods

Fra mørk 90-talls bar til lyst, slottspreget selskapslokale

Losby Gods stod ferdigstilt i 2000, og ble prosjektert med bar nede i kjelleren. Baren har vært preget av 90 tallet med mørke farger, mahogni, tepper på gulvene og lav takhøyde. Etter hvert ble rommet brukt til lager, da baren ble mindre besøkt gjennom årene. 

Eierne ønsket å bruke disse dyrbare m2 til noe annet enn lager, og vi presenterte ideen om selskapslokale og tilgang til en patio. Siden store deler av himlingen inneholdt ventilasjon, åpnet vi opp der vi kunne for å få ekstra takhøyde. Vi flyttet baren nærmere inngangen for bedre logistikk, samt at vi fikk til 2 åpninger ut til patioen med egen fontene for å forsterke Losby Gods sin identitet. Veggen mot patioen har fått et veggmotiv som strekker seg gjennom hele rommet som viser en engelsk hage, nok et virkemiddel for å styrke Losby Gods varemerke.

Areal: 200m2
Ferdigstilt: 2019